Psykoterapeutti Marko Mattila

Virheviesti

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 568 tiedostossa /home/id34499/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 385 tiedostossa /home/id34499/public_html/includes/common.inc).

Olen 46-vuotias laillistettu psykoterapeutti ja pidän yksityistä vastaanottoa tarjoten mahdollisuutta saada apua elämän ongelmakohdissa. Voin kulkea rinnallasi lyhyemmän tai pidemmän ajan.

Toimin voimavara- ja ratkaisukeskeisellä työskentelyotteella ja teen sekä yksilö- että pariterapiaa nuorten ja aikuisten parissa. Tapaamisten kesto ja suunta määräytyvät yksilöllisesti.
 

Kokemusta ja koulutusta useista aihepiireistä

Vastaanotollani usein käsiteltäviä aihepiirejä ovat esimerkiksi: uupumus, masennus, ahdistus, pari- ja ihmissuhdeongelmat, kriisit, oma identiteetti ja seksuaalisuus, pakko- ja paniikkioireet, erilaiset riippuvuudet, yksinäisyys ja väkivalta sekä uskonnolliset ja elämänkatsomukseen liittyvät kysymykset. 

Täydennän osaamistani jatkuvalla kouluttautumisella ja oman alan kehitystä seuraamalla. Lisäkoulutusta olen hankkinut muun muassa trauma- ja kriisityöhön, masenuksen, varhaisen vuorovaikutuksen, kivun ja menetyksien käsittelyyn. Olen kouluttautunut myös työnohjaajaksi (psykodynaaminen työote).

Minulla on tärkeää, että psykoterapeutin asiakasmäärät ovat sellaiset että hänellä on aikaa ja voimavaroja keskittyä yhteiseen työskentelyyn.

Voit ottaa minuun yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Marko Mattila