Tietoa psykoterapiasta

Virheviesti

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 568 tiedostossa /home/id34499/public_html/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 385 tiedostossa /home/id34499/public_html/includes/common.inc).

Psykoterapia on asiakkaan ja psykoterapeutin vuorovaikutuksellinen prosessi, jolla tähdätään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn lisäämiseen.

Psykoterapian avulla on mahdollisuus lievittää ja poistaa ongelmia ja kärsimystä sekä tukea ihmisen kasvua ja kehitystä.

Löydä sinulle sopiva psykoterapeutti

Tärkeää hoidon onnistumisen kannalta on asiakkaan ja psykoterapeutin hyvä ja toimiva yhteistyö. Itselle sopivan psykoterapeutin etsinnässä ei kannata säästellä vaivoja.

Voimavarasuuntautuneessa työskentelyssä terapeutti on aktiivinen. Hän hyödyntää asiakkaan omia voimavaroja asiakasta arvostaen. Työskentelyssä voidaan käyttää monia toiminnallisia menetelmiä. Käyntikertojen määrä ja tiheys vaihtelevat.

Korvausta Kelan kuntoutuspäätöksellä

Olen Kelan yhteistyökumppani. Kelalta voit saada korvausta psykoterapiasta. Korvauksen saamisen edellytyksenä on lääkärin lausunto ja Kelan päätös kuntoutustuesta.